Pastís potent de xocolata

Aquesta setmana hem fet un pastís potent de xocolata a l’optativa de cuina de 1r d’ESO. Primer hem posat cinc rovells d’ou, cinc ous sencers i el sucre dins d’un bol. Després, hem agafat la batedora elèctrica i hem batut els ous i el sucre fins que ha quedat una massa blanquejada.

Per desfer la xocolata i la mantega al bany maria, hem agafat una olla bastant gran i li hem ficat aigua. En un altre recipient, hem posat 250g de xocolata i de mantega i l’hem posat a sobre de la cassola on ja hi havia l’aigua bullint. Ho hem barrejat tot i, un cop desfeta la xocolata i la mantega, hem ficat la barreja dins del bol on hi havia els ous i el sucre. Seguidament, hem tamisat la farina sobre la barreja anterior.

Més tard, com que no ens quedava mantega, hem untat amb una mica d’oli els motlles individuals tipus flam i amb una mica de farina els hem deixat nevats per dins. Després hem posat la massa dins dels motlles amb un cullerot i els hem posat al forn durant uns vuit minuts. Un cop cuits, hem agafat els motlles amb uns guants per a no cremar-nos i hem resseguit les vores dels motlles per poder treure els pastissos amb facilitat.

Redactora: Maria G., alumna de 1r B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>