Ens preparem per al Certamen de Lectura en Veu Alta

Un any més, des del SiX ens preparem per a participar en el Certamen de Lectura en Veu Alta que organitzen des de la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament. Per a fer-ho, fem diverses activitats dins el Pla de lectura enfocades a treballar la lectura en veu alta i, paral·lelament, l’alumnat que ha volgut, s’ha presentat al càsting intern que hem fet per a escollir la persona titular i la suplent de cadascuna de les categories en les que podem participar. En aquesta ocasió, participarem a la categoria de Corsaris (1r i 2n d’ESO) i Tropa de Corsaris (3r d’ESO), que consisteix en una lectura a 3 veus.

No ha estat fàcil escollir les persones titulars que ens representaran al Certamen. Sense més preàmbuls, doncs, us informem que la Laura J. de 2n ens representarà a la categoria de Corsaris i la Laia B., la Laia V, i l’Oriol A. de 3r a la de Tropa de Corsaris. Enhorabona!

Des d’aquí també volem felicitar a la resta de persones que s’han presentat al càsting perquè han fet una molt bona lectura. Seguiu així!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>