La cursa dels cotxes elèctrics

Entre ahir i avui, els alumnes de 2n d’ESO han tancat el projecte cientificotecnològic del primer trimestre, La cursa dels cotxes elèctrics. Quedava fer la cursa contra-rellotge. Cada grup, havia de triar un conductor per tal que portés el cotxe per un circuit, sense tocar cap dels obstacles. Si es tocava, hi havia una penalització de temps.

Tots els cotxes han pogut prendre la sortida, alguns fins i tot amb llums. Tots es movien i avançaven, alguns amb més dificultats i d’altres amb menys. Un parell de cotxes dels 12 que van construir, no han aconseguit completar el circuit. Però això no és cap fracàs per aquests grups. Amb l’error també aprenem. Tots els grups han pogut entendre el funcionament i tots han pogut detectar els punts dèbils del seu vehicle. Malgrat les moltes millores que ja havien anat introduint, de ben segur que després de la cursa tenen moltes més idees per poder millorar els vehicles.

Els cotxes de 2n d’ESO A

Els cotxes de 2n d’ESO B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>