Una carta al meu jo del futur

Aquest mes de gener a l’ESO ens hem plantejat què volíem fer el 2020. I per això hem escrit una carta al nostre jo del futur amb totes les coses que ens agradaria haver acomplert quan acabi l’any. Us presentem una d’aquestes creacions, la del Dani Melenchón, que té ganes de fer un zoo!


Montcada i Reixac, 15 de gener del 2020

 

Estimat Dani Melenchón,

Aquest 2020 m’agradaria fer moltes coses. La primera cosa que vull fer és una aventura a la selva perquè vull conèixer i tocar més animals. Crec que si ho faig una vegada al mes podré treballar en un zoo de gran.

A més a més, intentaré construir un zoo a casa meva. Ficaré naturalesa i molts animals que ara us diré: micos, cocodrils, girafes, tortugues, lloros, etc. Faré un zoo!

I per últim, aniré a escalar per la neu, perquè mai ho he fet però soc molt bo escalant. Intentaré anar a l’Everest i mirar els avions i tot el paisatge.

Encara que no facis res vull que siguis molt feliç!

Atentament,

Dani


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>