Continuem una història de misteri…

En el marc del projecte “El Viver per escrit” els alumnes d’ESO us presentem la nostra producció d’octubre, obra de la Mireia Matencio de 1r ESO A. L’exercici consistia en continuar una història (en cursiva) en la qual es presentava un misteriós assassinat… i la veritat és que la idea de la Mireia és molt bona! Ho voleu comprovar? Llegiu-la a continuació!


El nom de l’assassí

Aquell assassinat havia ocorregut feia ja molts anys en una petita ciutat de França. Tot i així, se’n continuava parlant perquè el crim no s’havia resolt. La policia va investigar durant gairebé dos anys però va ser incapaç de trobar-ne el culpable. Evidentment, hi havia diversos sospitosos, però com acostuma a passar no s’havien trobat proves concloents. Havien assignat el cas a un inspector amb molta experiència i tant ell com els seus homes s’havien esforçat per descobrir per què aquell home havia aparegut apunyalat, i amb una mà pintada de color blau, a les onze de la nit d’un mes de març.

[continuació de la història]

L’inspector Pierre estava totalment despistat i sense tenir una pista per on començar. Eren les 3 de la matinada del 6 de març. Justament aquell dia feia dos anys de l’assassinat que estava investigant, quan va sonar el telèfon. Havia aparegut un altre cos amb les mateixes característiques de l’anterior cas. Aquesta vegada era una dona de 30 anys assassinada en les mateixes condicions. Però aquesta vegada l’assassí va cometre un error, una petita taca de pintura de color blau a la catifa de l’entrada de la casa on havia aparegut el cos de la dona. 

Amb ajuda de la policía científica van estudiar d’on procedia la pintura. Van descobrir que la pintura l’havia comprat Robert Windons. Van anar a la direcció on es trobava i van descobrir un garatge ple de fotografies de properes víctimes, una cada dos anys i sempre al mes de març. Van atrapar l’assassí.

Robert Windons havia perdut la seva família en una explosió d’una fàbrica de pintura feia 10 anys i va començar una venjança contra el món i pretenia assassinar moltes persones, però gràcies a la investigació de Pierre van atrapar-lo.

Mireia Matencio, 1r ESO A