Des de Montcada i Reixac cap al nostre origen

Un dia la Gemma ens va ensenyar un mapa del barri de Can Sant Joan, ens va encantar localitzar-hi l’escola i el carrer on vivim cadascú de nosaltres i ens vam adonar que no tots vivim ben a prop de l’escola.


Llavors vam decidir iniciar un projecte que el vam anomenar “Per què estem a tants llocs diferents de Montcada?”. L’hem començat a treballar i el continuarem quan tornem de les vacances de Nadal. 

Al l’inici del projecte ens vam adonar que, encara que la majoria de nosaltres hem nascut a Catalunya, no tots vivim a Montcada i Reixac des de sempre i encara més: les nostres famílies tenen l’origen en diferents llocs del món, alguns són de ciutats molts allunyades. Així que vam començar investigant l’origen de cadascú de nosaltres, vam fer una entrevista a les mares i els pares per saber on van néixer ells, on vam néixer nosaltres i els vam demanar que ens expliquèssin alguna anècdota de quan érem petits.

Quan vam tenir ben clar el lloc i la data de naixement de cadascú de nosaltres, vam decidir organitzar aquesta informació perquè sigui ben clara. Vam fer una targetes amb el nom i la data de naixement de cadascú, en grups les vam ordenar, cada grup de la forma que li ha semblat més correcte.

Quan tornem de vacances de Nadal treballarem per posar-nos d’acord en com trobar una forma comuna per organitzar les dates dels nostres naixements i, si és possible, poder afegir-hi d’altres dates importants del nostre passat, del passat de la nostra família i de la història de Montcada i Reixac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>