CIRC EN FAMÍLIA

Avui hem gaudit d’una entrevista en directe d’instagram amb Antonio Alcántara, membre de La Perifèrica i propulsor del projecte “Circ en família”. Podeu visualitzar l’entrevista a IGTV de @ieelviver.

Ens ha explicat que la idea del llibre que ha publicat juntament amb l’Aïda Ballester,  “Profesionales del circo social. 12 meses- 12 historias“, és visualitzar les xarxes socials que es poden crear al voltant del circ. És un llibre que recull aportacions de persones dedicades al circ en diferents llocs d’arreu del món. Totes les històries visualitzen l’efecte positiu que el circ aporta a les diferents realitats socials dels llocs on es porten a terme. La diversitat socioeconòmica no ha de ser un impediment  per poder accedir a la cultura, tothom podem accedir al circ i a l’aprenentatge de les seves tècniques.

Tots els projectes que es porten a terme al voltant del “Circ en família” estan dedicats a fer la cultura accessible a tothom, en el nostre cas, aquí, al nostre barri, a Can Sant Joan. El circ es pot gaudir sempre i en qualsevol entorn, per vulnerable o desigual que sigui.

L’Institut Escola El Viver i també l’AFA estem col.laborant estretament amb la “Taula comunitària”, creant una xarxa d’accions per transformar el nostre barri, per fer-lo més amable i participatiu i, una d’aquestes accions que estaven a punt d’engegar-se just abans del confinament, era participar en aquest motivador projecte al voltant del circ. Ara està aparcat, esperant que ben aviat pugui ser realitat!

Antonio afirma que el circ fa possible el que sembla impossible i també que el circ és salut!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>