Esferificacions – Setmana de la Ciència

L’alumnat de 3r d’ESO hem realitzat un taller d’esferificacions a la Universitat de LLeida, UdL- ETSEA durant la setmana de la ciència. Hem aconseguit encapsular aliments en forma d’esferes i fideus a través d’un procés d’esferificació amb alginat, polisacàrid extret a partir d’algunes algues marines brunes. En aquesta pràctica hem apropat la ciència al nostre alumnat i aplicat la química als aliments encapsulant sabors tal i com ho fan els professionals.

Qui sap si d’aqui en surtiran nous genis culinaris!

https://youtu.be/jHwa2bu_GRw

Alba Solaní
Docent de Biologia
IE TorreQueralt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>