Sintonitza’t

“Sintonitza’t. La ràdio a l’escola” és un projecte desenvolupat per l’emissora Ua1 Lleida Ràdio, juntament amb els Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida. Durant el mes de març alumnes i professorat es van formar per tal de gravar un programa real de ràdio emès en aquesta… Llegeix més»

BONA COLLITA

Els dies de reg i les plantades de verdures ja han arribat a la seva fi. Després d’una bona feina sempre hi ha una bona collita. Sinó mireu quines bledes i quins ensiams més formosos hem collit de l’hort de l’institut!
Un altre projecte finalitzat amb èxit: Fem hort… Llegeix més»

Un viatger del món

En Rafel Panadés, apassionat dels viatges i alcalde del Poal, un municipi de la comarca del Pla d’Urgell, ha vingut a explicar-nos la seva experiència com a viatger del món. S’ha passejat per tota Europa, entre altres països d’arreu, i ens ha confessat que un… Llegeix més»

FINAL DE CURS

Ha arribat el final de curs i volem posar-vos al corrent de les activitats que estem organitzant i de dates rellevants.

  • 12 de juny: fi del tercer trimestre.
  • 14 de juny: inici exàmens de recuperació de final de curs i exàmens de millora.
  • 18 al 21 de juny: realització del treball de… Llegeix més»

I vosaltres, on seríeu turistes?

Dins del Projecte Planning a trip avui hem tingut la visita de la Maria Pons, graduada en Turisme per la Universitat de Lleida. Ens ha delectat amb una excel·lent explicació sobre què és el turisme i els seus tipus; ens ha fet pensar sobre on seríem turistes; la… Llegeix més»

Benvinguts al Torre Queralt, Guindàvols!

La visita de tornada de l’Institut Guindàvols, emmarcada dins el projecte “Hort compartit, hort enriquit”, ha estat una jornada magnífica. També hem pogut gaudir de quatre tallers de robòtica, música, anglès i educació física, l’objectiu dels quals ha estat el de continuar enfortint vincles entre… Llegeix més»