Sant Jordi 2021

El passat 23 d’abril vam celebrar Sant Jordi al nostre institut amb diversos actes i en diferents moments i emplaçaments per garantir la seguretat de tothom i poder mantenir els grups bombolla.

Amb 4t d’ESO, per exemple, vam alternar dues activitats: d’una banda, un recital de poesia a la biblioteca amb poemes portats pels alumnes dels seus autors favorits; des de l’aula d’acollida, com sempre, es va apostar perquè els estudiants es lluïssin amb poemes en els seus propis idiomes materns, a més a més del català i el castellà (urdú, nepalès, tagàlog…). I, de l’altra, des de l’assignatura de Llatí es va muntar un taller de tauletes de cera per escriure a la manera dels antics romans.

A part, per a la resta de cursos, des dels departaments de català, castellà, anglès i francès, es van organitzar diferents lectures de poemes -fins i tot en classe virtual!-, tallers de microrelats, així com d’escriptura…

Finalment, gràcies al suport de l’AMPA també vam poder realitzar el nostre tradicional lliurament de premis dels certàmens que organitzem al centre (concursos literaris, de fotografia, de còmic…). Enguany, però, ho hem fet en format de grup bombolla a les hores de tutoria, per adequar-nos als requeriments de les circumstàncies actuals.

Tot plegat, un dia del llibre i la rosa genial que ni la covid va poder alterar! Aquí podeu veure les imatges de la festa