Exposició: “Europa terra d’acollida”

Fins al 28 de novembre al Centre Cívic “La Teixonera” podeu visitar l’exposició de treballs de l’alumnat del nostre centre i del HEMS de Darmstadt (Alemanya). L’horari és dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 22 h; dimarts de 9 a 14 h i de 16 a 22 h; dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Es tracta d’una mostra que recull els arbres genealògics de famílies immigrades a Darmstadt i a Barcelona. Tots ells tenen en comú que han vingut a Europa a la recerca d’un futur millor. L’alumnat ha fet una interpretació en còmic d’aquestes històries i petites animacions Stop-Motion sobre el tema des d’un punt de vista artístic i molt crític amb les polítiques europees d’immigració.

Consta de 20 obres de dos tipus:

12 Pòsters confeccionats per l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Vall d’Hebron i d’un grup d’estudiants de Formació Professional del HEMS de Darmstadt.

8 Còmics confeccionats per l’alumnat de 1r Batxillerat artístic de l’Institut Vall d’Hebron que il·lustren l’origen de l’alumne/a i estan situats al costat.

També es poden visionar en un televisor al hall, 11 animacions creades per l’alumnat de 1r Batxillerat artístic de l’Institut Vall d’Hebron en les que es mostra la seva visió sobre el tema de la immigració i, sobre tot, els refugiats.

Aneu a veure-la!! Us impressionarà!!