Erasmus+ a Finlàndia

El David Alonso i el Sergi Jiménez, alumnes del cicle formatiu de grau superior ”Animació d’Activitats Físiques i Esportives”, estan realitzant part de la seva Formació en Centres de Treball a la ciutat de Rovaniemi (Finlàndia), gràcies al projecte Erasmus+ que s’ha posat en marxa aquest curs 2017/18. Durant la seva estada, faran pràctiques a l’entitat ”Santa Sport” dedicada a serveis d’activitats físiques.

Han estat seleccionats per gaudir d’aquesta experiència tenint en compte la valoració del professorat, el seu excel·lent expedient acadèmic i l’alt nivell d’anglès. L’estada a Rovaniemi, compartint activitats amb altres estudiants i usuaris d’activitats físiques, serà de dos mesos (del 15 de gener al 16 de març).

És un privilegi ser a Finlàndia en aquesta època de l’any, per la gran quantitat d’activitats a l’aire lliure que es practiquen aprofitant la neu i les infraestructures d’un dels indrets més meravellosos del món a l’hivern i on el nivell educatiu és el més alt d’Europa. El David i el Sergi s’estan formant per poder ser professionals d’alt nivell en el nostre país. Felicitats a tots dos.

Més fotos i vídeos aquí