Premis a l’emprenedoria i al cooperativisme

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, els centres de secundària dels Pallars, entre ells l’INS TREMP, i el Serveis Educatius han atorgat dos premis a l’emprenedoria i un al millor treball de recerca sobre l’economia social i el cooperativisme.

Els premis a l’emprenedoria s’engloben dins el concurs de fotografia digital per Instagram en el marc del projecte “Pallars, Educar i Emprendre”, des del qual es fomenta l’esperit emprenedor així com diferents actituds associades al treball cooperatiu. Dues fotografies de Miquel Casas del col·legi Maria Immaculada i Penda Sanneh de l’Institut de Tremp, que representen la responsabilitat, la superació de reptes, la creativitat i sobretot la iniciativa n’han estat les guanyadores.

Paral·lelament, també s’ha atorgat el premi al millor treball recerca de batxillerat d’economia social a l’Alt Pirineu i Aran a la Núria Santos de l’Institut de Tremp, que ha realitzat un estudi comparatiu entre dues empreses del mateix sector però amb diferent estructura organitzativa – concretament una S.A i una empresa del món cooperatiu- per tal d’analitzar-ne el seu funcionament, estructura, valors, entre altres.

L’enhorabona a tothom, i especialment a les nostres destacades alumnes, la Penda Sanneh, alumna de CF de Gestió Administrativa i la Núria Santos, alumna de Batxillerat. Gaudiu del vostre premi i passeu un bon estiu.

Podeu veure el video de l’acte.