Vè Premi de notícies i reportatges del Pla Educatiu d’Entorn

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis del Vè Premi de notícies i reportatges del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra i pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L’alumnat guanyador ha llegit les seves redaccions al pati del Patronat Antoni Roig davant la resta de seleccionats/ades dels diversos centres educatius del municipi. Aquest curs acadèmic el tema que s’havia de tractar des de la matèria de Llengua catalana i literatura era Enraonant, tothom s’entén, a partir del qual s’han plantejat situacions en què el diàleg ha sigut fonamental per resoldre problemes.

En les fotografies podeu veure els guanyadors/es i la resta de seleccionats/ades del nostre institut (Ona Duran, Míriam Ziani, Carla Castaño, Irene Ferré, Lidia Fuentes, Marc Sedó i Gerard García). Enhorabona a tothom!

 

GUANYADORES PREMIS 1r CICLE

1r premi: Anna Casassús

2n premi: Júlia Magrinyà

GUANYADORS/ES PREMIS 2n CICLE

1r premi: Alba Gibert i Marina López

2n premi: Adrià Aguilera, Pau Doncel i Martín López

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>