Projecte “Dies de ràdio”

A finals de la 2a avaluació, alumnes de 2n d’ESO van treballar el projecte “Dies de ràdio”, coordinat entre els Departaments de Llengua Catalana i Tecnologia.

En aquest projecte l’alumnat de cada grup va treballar a classe de Llengua Catalana els gèneres periodístics i van entrevistar les fonts i redactar les notícies i cròniques per elaborar un informatiu de temes d’actualitat de l’institut. A Tecnologia van treballar el software d’àudio i la gestió de documents compartits i van enregistrar i editar les peces informatives.

Finalment van anar a enregistrar l’informatiu als estudis d’Ona La Torre, l’emissora local, amb dos presentadors que narraven els titulars i introduïen les notícies, simulant un directe, llançant les peces informatives i intercalant les sintonies i les cortines pròpies dels informatius.

Un treball pedagògic per entendre el funcionament de la ràdio, el periodisme, els informatius i l’actualitat, que us compartim en aquests enllaços que gràcies a la col·laboració d’Ona La Torre estan accessibles a la seva web:

Volem agraïr la Raquel Martínez, directora de l’emissora, la seva amabilitat i col·laboració en el
projecte, explicant-nos el dia a dia de la ràdio i obrint-nos la porta de d’Ona La Torre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>