Llibres de text curs 2021-22

Al final de l’article teniu la llista dels llibres de text per al curs vinent. Si desitgeu comprar els llibres de text a través de l’AMPA, aquest any la venda es farà on-line. heu de clicar a l’enllaç següent:

https://escoles.dispe.cat/instorredembarra

Una vegada a la pàgina de la compra de llibres, seleccioneu curs i ompliu els camps demanats. Les famílies que tingueu més d’un fill, la quota de soci només es pagarà una vegada, heu de clicar quota AMPA pagada i amb el NIF ja sortireu registrats. Procureu fer la comanda en un sol cop, ja que així només pagareu els ports una vegada. Si feu comandes en diferents dies i la primera vegada heu pagat la quota de l’AMPA, poseu el mateix NIF.

Aquest any també teniu a la venda els llibres de lectura per si us interessa (sabeu que també els podeu agafar de préstec a la biblioteca).

La venda de llibres és tant per a socis de l’AMPA com no socis, amb la diferència que els socis tenen un descompte en els llibres.

La web de venda de llibres de l’AMPA estarà activa fins el 15 de setembre. Els llibres que aneu comprant us arribaran a partir del dia 1 de setembre. Els llibres us arribaran a casa, excepte el de Física i Química de 2n d’ESO, només de venda on-line i que s’entregarà des de l’institut.

Moltes gràcies.

Llibres 1ESO 21_22

Llibres 2ESO 21_22

Llibres 3ESO 21_22

Llibres 4ESO 21_22

Llibres 1BAT 21_22

Llibres 2BAT 21_22

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>