Concurs Apilo

Els alumnes de 2n C han estat els guanyadors del concurs de recollida de piles engegat pel departament de Ciències Naturals del nostre centre, en el qual cada classe havia de recollir la màxima quantitat de piles en un contenidor per al seu posterior reciclatge. En total es van recollir més de 30 kg de piles entre tot el centre, que es van enviar a reciclar tot participant en el concurs Apilo, en el qual participen centres de tota Catalunya.La normativa europea i estatal estableix que a partir de l’any 2015 s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa. Per aquest motiu, es fomenta la recollida de piles als centres educatius.

La classe de 2n C va ser la que més piles va recollir de tot el centre, amb un total de 10 kg!!! Com a premi, van ser convidats a un esmorzar el passat 1 de juny, el qual van gaudir moltíssim! Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>