Més informacions importants adreçades a les famílies d’alumnes del curs 2016-2017

Més informacions importants adreçades a les famílies d’alumnes del curs 2016-2017

07/12/2016 Written by Evaristo Gonzalez

(Recordin que els correus són els del curs 2015-2016 i que encara no estan actualitzats per cursos de cara al 2016-2017. Disculpes si algun alumne no segueix al centre i ho rep. Tot ho corregirem aviat).

1.COMPRA DE LLIBRES DIGITALS D’ESO: tal com es va dir, l’editorial no és Vicens Vives. Serà Santillana. Tot el conjunt de llibres de cada curs d’ESO val 50 euros IVA inclòs.

2.QUAN COMPRAR ELS LLIBRES DIGITALS?: tal com es va dir en un missatge anterior, es podrà fer a partir de l’1 de setembre. Si es pogués fer abans, us informaria per correu i via Facebook i Twitter, sempre que l’editorial m’ho confirmi. Tant en el cas de Santillana com en el meu  personal, seguirem informant-vos durant les nostres vacances, si és que en tenim de forma real.

3.DES D’ON COMPRAR ELS LLIBRES DIGITALS?: des de la web que figura en el document enviat al correu personal de les famílies, anomenat MANUAL TIENDA.

4.COM LOCALITZAR ELS LLIBRES DIGITALS A LA WEB DE L’EDITORIAL?: a partir de l’1 de setembre l’editorial Santillana diu que allà es posarà el nom del curs i apareixerà tot el paquet del curs. Diu que NO cal posar codis d’assignatures, tal com es feia el curs passat amb Vicens Vives.

5.FAMÍLIES QUE DIUEN QUE NO REBEN ELS NOSTRES DARRERES CORREUS: algunes famílies ens han dit que no els han rebut. Els nostres servidors ens confirmen que sí que s’han enviat. Això pot estar provocar no per la nostra tramesa sinó per la web on teniu el correu, Hem vist que ens passa sobretot amb correus de HOTMAIL També pot passar perquè l’espai de correu personal està ple, perquè l’adreça que ens vau donar no era la real o perquè el vostre servidor de correu ho envia a correu Spam.

6.CALENDARI DELS EXÀMENS DE SETEMBRE: des d’ahir estan penjats a la nostra web i també a la nostra pàgina de Facebook.

7.TOTA LA INFORMACIÓ A LA WEB I A FACEBOOK: podeu consultar la informació per diferents vies: correu electrònic, Facebook, Twitter i web.

Gràcies per les vostres atencions.

Cordialment

Evaristo González Prieto, director.

1 comentari

  1. Anna Garreta Bernad

    Bon dia.- Estic formalitzant la preinscripció de la nostra filla Maria al Batxillerat modalitat ARTS i necessito saber el codi del vostre centre. Me’l podrieu facilitar si us plau? Moltes gràcies.
    Em dic Anna Garreta, elmeu telf. mòbil és 696 31 52 69 i la meva adreça e-mail: agarretabernad@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>