Publicació de la llista de sol·licituds de Batxillerat que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem resoltes les reclamacions a 18/06/2021.

Llistat barem reclamacions resoltes Batxillerat (18/06/2021)

Llista de sol·licituds de Batxillerat que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem provisional a (08/06/2021)
Període per presentar reclamacions: del 9 al 15 de juny
Les famílies podeu presentar les reclamacions des de la mateixa… Llegeix més»

CONCURS FOTOGRAFIA

Enguany, malgrat els efectes de la pandèmia, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, vinculada al Departament de Cultura de la Generalitat, va convocar la XXV edició del concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments, EFIM21.  Aquest concurs està adreçat a tots els centres educatius de Catalunya,… Llegeix més»

La Percussió a Batxillerat

Des de l’assignatura d’Educació Física, amb l’alumnat de 1r de Batxillerat, hem treballat el ritme musical, esportiu i cooperatiu. 
Cada classe s’ha dividit en grups per treballar i realitzar la seva pròpia coreografia utilitzant alguns pilotes de bàsquet, diferent material i/o el seu propi cos com… Llegeix més»

Robòtica i pedagogia IV a la FABERLLULL d’Olot

El professor del nostre centre Fernando Hernández ha participat durant la setmana passada a l’estada de Robòtica i pedagogia IV a la FABERLLULL d’Olot. Ha intervingut dintre d’un grup d’experts referents del món maker, educatiu, de formació del professorat, plataformes de programació com ArduinoBlocks, Snap,… Llegeix més»

Marxa Nòrdica a Batxillerat

En el currículum de l’assignatura d’educació física treballem diferents activitats i esports  per donar a conèixer opcions d’activitat física i poder practicar en el futur com activitat física. Una de les activitats que treballem és la marxa nòrdica.
És una activitat que permet fer un treballar… Llegeix més»