Jornada de portes obertes telemàtiques de Batxillerat

INFORMACIÓ SOBRE PORTES OBERTES 2021-22 (BATX)
– Portes obertes de batxillerat no artístic
   Dia 5 de maig a les 18:00
meet.google.com/jgc-ouot-tpf
Document de presentació 

– Portes obertes de Batxillerat Artístic Plàstic
  Dia 6 de maig a les 18:00
meet.google.com/pte-zvrb-hui
Document de presentació 

– Portes obertes de Batxillerat Artístics Escènic-Musical
   Dia 6… Llegeix més»

La Percussió a Batxillerat

Des de l’assignatura d’Educació Física, amb l’alumnat de 1r de Batxillerat, hem treballat el ritme musical, esportiu i cooperatiu. 
Cada classe s’ha dividit en grups per treballar i realitzar la seva pròpia coreografia utilitzant alguns pilotes de bàsquet, diferent material i/o el seu propi cos com… Llegeix més»

Robòtica i pedagogia IV a la FABERLLULL d’Olot

El professor del nostre centre Fernando Hernández ha participat durant la setmana passada a l’estada de Robòtica i pedagogia IV a la FABERLLULL d’Olot. Ha intervingut dintre d’un grup d’experts referents del món maker, educatiu, de formació del professorat, plataformes de programació com ArduinoBlocks, Snap,… Llegeix més»

Marxa Nòrdica a Batxillerat

En el currículum de l’assignatura d’educació física treballem diferents activitats i esports  per donar a conèixer opcions d’activitat física i poder practicar en el futur com activitat física. Una de les activitats que treballem és la marxa nòrdica.
És una activitat que permet fer un treballar… Llegeix més»

Sortida de 2n de Batxillerat al Museu d’Història de Catalunya

Els alumnes de 2n batxillerat han anat al Museu d’Història de Catalunya per repassar el temari d’història d’una manera diferent tot contestant a una sèrie de preguntes en grups. 
També hem fet una mica de turisme urbà i hem visitat el barri gòtic per veure llocs… Llegeix més»

Exposició Modernisme i Esport

Amb motiu de la Fira Modernista s’hi recullen i exhibeixen 34 fotografies de variades disciplines esportives a l’Arxiu Tobella, fundació sense cap lucre per a la col·lecció de fons fotogràfics de la ciutat, per així commemorar el Modernisme i com aquest va portar els esports… Llegeix més»

L’Acrosport a l’Institut

Els alumnes de 4t d’ESO, dins la dimensió d’expressió i comunicació corporal, en la matèria d’Educació Física han treballat l’Acrosport. Per acabar la unitat didàctica, per grups han elaborat una coreografia per enllaçar una sèrie de figures amb suport musical.
Aquesta és una activitat per a… Llegeix més»