PROACTIVA OPEN ARMS EXPLICA LA SEVA FEINA ALS ALUMNES DE 3r D’ESO

Els alumnes de 3r d’ESO van assistir el passat 4 de maig a una conferència del voluntari de l’ONG Proactiva Open Arms, Albert Roma. La xerrada va ser molt emocionant, emotiva i en molts moments, terriblement dura, ja que el voluntari de Proactiva va explicar la cruesa de la realitat que estan vivint els refugiats al Mediterrani. Va parlar de la violència duta a terme per les màfies amb milions de persones i totalment obviada i ignorada pels governs dels països implicats. Va denunciar la inoperància de les institucions governamentals davant d’aquesta espantosa i atroç crisi humanitària.

Aquesta activitat forma part del projecte de Migracions que vam iniciar al primer trimestre des de les matèries de ciències socials i cultura i valors ètics. Vam iniciar el curs investigant sobre el conflicte a Síria, el moviment migratori, les màfies i acabem amb el treball que la societat civil està duent a terme en aquestes zones conflictives, donada la inoperància dels governs.

Agraïm profundament la tasca feta per l’Albert Roma i tots els seus companys de Proactiva Open Arms al Mediterrani. Gràcies i endavant!!!

Teresa Rodríguez

https://www.proactivaopenarms.org/ca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>