BATXILLERAT
Els alumnes que no esteu escolaritzats al nostre Institut i voleu iniciar estudis al nostre centre, cal que feu la preinscripció.
CLIQUEU DINS DE LA IMATGE PER VEURE TOTA LA INFORMACIÓ
—–
ESO
  
 Clica la imatge per més informació

Sol·licitud de transport escolar per l’alumnat de La Coromina.

L’alumnat de nova matrícula  o que continuarà el proper curs al nostre centre i que sigui usuari o vulgui ser usuari del servei de transport escolar de La Coromina – Cardona, cal que ho sol·liciti.
Termini alumnes del centre curs 20/21: 4 de juny.
Termini alumnes de nova matrícula 21/22: 18 de juny.
Recordeu que, en el cas dels alumnes d’ESO, el servei de transport és gratuït; si sou alumnes de batxillerat, també podeu sol·licitar aquest servei (el servei no és gratuït i no disposem de les tarifes d’aquest curs 21/22, però aproximadament sol ser 1,50 € per dia – 177 dies de curs).

Preinscripció del Batxillerat

De l’11 de maig al 17 de maig s’escau el període de preinscripció del Batxillerat. La sol·licitud pot ser amb els següents formats:

ENLLAÇ A LA SOL·LICITUD:          https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/batxillerat/preinscriute/sollicitud/

  • Sol·licitud electrònica:

Es realitza amb el DNI electrònic, el certificat digital, l’usuari GICAR o l’IdCat Mòbil. Cal tenir el número d’identificació de l’alumne i la nota mitjana dels cursos d’ESO ja avaluats. Us ho han de proporcionar el centre on està matriculat/da. També podeu trobar el número d’identificació de l’alumne a: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/identificador-alumne

Aquest tipus de sol·licitud no requeix enviar cap resguard al centre.

 

  • Sol·licitud en suport informàtic:

També hi ha l’opció de sol·licitud mitjançant suport informàtic, que en aquest cas caldrà enviar el reguard de la sol·licitud al correu a8042330@xtec.cat junt amb la documentació següent fotografiada o escanejada:

· DNI/NIE/Passaport de l’alumne/a

· DNI/NIE/Passaport del pare o mare sol·licitant

· Llibre de família on consti el pare/mare i l’alumne

Recordeu també que necessiteu el número d’identificació de l’alumne i la nota mitjana dels cursos d’ESO avaluats fins ara.

 

PORTES OBERTES

Us adjuntem un formulari google per si us voleu inscriure i rebre la informació de la data de Portes Obertes de Batxillerat i de preinscripció directament al vostre correu electrònicClica aquí

També hem fet arribar tota la informació a Vedruna Cardona.

 

A continuació us adjuntem tota la informació que heu de tenir:

 

CALENDARI – Els alumnes que ja són al nostre centre només hauran de confirmar la plaça, no han de fer preinscripció.

PORTES OBERTES (amb cita prèvia) 5 de maig
OFERTA DE PLACES 7 de maig

(es penjarà aquí)

PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT (alumnes que no són de 4t ESO del nostre centre) de l’11 al 17 de maig (presentació documentació addicional fins 18 de maig)
LLISTES AMB BAREM PROVISIONAL 8 de juny

(es penjaran aquí)

PRESENTACIÓ RECLAMACIONS del 9 al 15  de juny
PUBLICACIÓ LLISTES 23 de juny
MATRÍCULA del 12 al 16 de juliol
MATRÍCULA EXTRAORDINÀRIA (alumnes pendents de setembre) Del 7 al 10 de setembre

Informació del centre. Batxillerat

Si no veu poder venir a les portes obertes de l’institut i voleu més informació, podeu veure els genially adjunts

MATÈRIES DEL BATXILLERAT PEL PROPER CURS:

 

Clica  la doble fletxa per engrandir

Els alumnes de 3r d’ESO realitzen la venta de roses en benefici a la rehabilitació de l’ala pediàtrica d’Althaia Manresa

Avui, els alumnes de tercer d’ESO realitzen la venta de roses i punts de llibre elaborats per ells mateixos, dins del projecte de Servei Comunitari. Els trobareu a les voltes de l’església.

Tots els guanys van íntegres a la rehabilitació de l’ala pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu @althaiamanresa
#althaiamanresa
#posemhielcor
#posemhiel💙
(っ◔◡◔)っ ♥ #posemhielcor ♥

𝔽𝕖𝕝𝕚ç 𝕊𝕒𝕟𝕥 𝕁𝕠𝕣𝕕𝕚 𝕚 𝕊𝕒𝕟𝕥𝕒 𝕁𝕠𝕣𝕕𝕚𝕟𝕒! 🌹📖

𝕵𝖔𝖌𝖑𝖆𝖗𝖊𝖘𝖘𝖆, a càrrec de Laura Castellet

Els alumnes de 1r d’ESO han realitzat el taller 𝕵𝖔𝖌𝖑𝖆𝖗𝖊𝖘𝖘𝖆, a la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona i el seu entorn.  Partint de la música, aquest taller ens ha endinsat en un viatge a l’𝕰𝖉𝖆𝖙 𝕸𝖎𝖙𝖏𝖆𝖓𝖆 coneixent-ne la literatura, les llegendes i les xafarderies, els instruments dels materials més diversos i la tecnologia per a fer-los, les dones trobadores o els vigilants de castells.

 

𝓧𝓮𝓻𝓻𝓪𝓭𝓪 amb el fotoperiodista de 𝓰𝓾𝓮𝓻𝓻𝓪 𝓜𝓪𝓻𝓬 𝓥𝓲𝓭𝓪𝓵

El passat divendres el fotoperiodista 𝓜𝓪𝓻𝓬 𝓥𝓲𝓭𝓪𝓵 de l’Associació de Fotoperiodistes de Barcelona va fer una 𝔁𝓮𝓻𝓻𝓪𝓭𝓪 a l’alumnat d’ESO relacionada amb les seves experiències com a cronista de 𝓰𝓾𝓮𝓻𝓻𝓪 i de zones en conflicte.

El primer treball que va fer com a fotoperiodista va ser a la 𝓖𝓾𝓮𝓻𝓻𝓪 𝓭𝓮 𝓑ò𝓼𝓷𝓲𝓪 i ens va explicar que el va impactar molt la mort i la destrucció però sobretot el fet que a Sarajevo es van mantenir obertes les escoles, els instituts i les universitats durant tota la guerra, perquè tenien clar que la millor manera de combatre l’horror de la guerra era a través de l’educació.

El darrer treball l’ha fet fotografiant la 𝓖𝓾𝓮𝓻𝓻𝓪 𝓭𝓮 𝓢í𝓻𝓲𝓪. Ens va emocionar parlant de les històries de persones refugiades que havien hagut de deixar el seu país perquè la seva vida estava en perill.

Per acabar ens va transmetre la idea de la fragilitat del nostre món, així com la necessitat de fer canvis socials i ecològics, de tenir relacions d’igualtat i solidaritat, i també de respecte cap al medi ambient.