PREINSCRIPCIÓ ESO I PORTES OBERTES

/O/ 

Clica sobre INFORMA’T AQUÍ per anar als enllaços dels articles.

Portes Obertes ESO

Tot i la recomanació del Departament d’Ensenyament de realitzar les Jornades de Portes Obertes Virtuals, es permet la presència de famílies al centre, prèvia sol·licitud de cita, fora de l’horari escolar i en grups màxims de 10 persones. Podeu visitar el centre el dimecres 17… Llegeix més»

Preinscripció ESO 2021/2022

Del 17 al 24 de març s’escau el període de preinscripció de l’educació secundària obligatòria (ESO).

Des d’aquest curs, totes les sol·licituds són en format telemàtic, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper. Tampoc cal lliurar cap documentació presencialment al… Llegeix més»

Agraïment de la Residència Sant Jaume

Des de la Residència d’avis de Cardona han agraït a l’Institut les cartes de suport que els alumnes van enviar al seu personal durant el confinament, en un moment molt difícil que estaven vivint. Tant la carta com el regal s’ha fet arribar als alumnes que hi van participar i ha estat un moment molt emotiu.

Anàlisi de molses

Els de 3r vam fer una sortida a la mare de la Font a analitzar molses i resoldre preguntes de l’àmbit  de la biologia.
Vam passar una mica de fred però ens ho vam passar molt bé. (fotos)

Taller de rap i hip hop 1ESO

Dimecres 25, els alumnes de 1r d’ESO van participar en un taller de rap i hip-hop organitzat pel Consell Comarcal del Bages mitjançant el projecte Versembrant. El taller es desenvoluparà dos dimecres més  ( 2/12 i 9/12) durant les hores de Projecte Artístic. Podeu clicar dins la imatge per veure el vídeo.