ELS NOUS GRISOS DEL “GUERNICA”

Avui, 26 d’abril de 2019, recordem el 82è aniversari del bombardeig de Guernica, amb l’estrena de la instal·lació  ELS NOUS GRISOS DEL GUERNICA,  realitzada per un grup d’alumnes de 4t d’ESO i coordinada per la professora Carme Castellví. Aquest treball col·laboratiu, realitzat amb el reciclatge d’unes antigues cortines de l’institut, ha consistit en la recreació de l’emblemàtica obra de Picasso, amb l’aplicació de l’escala de grisos a diferents colors bàsics de la nostra paleta.

La instal·lació plàstica està acompanyada per una exposició sobre el bombardeig de Guernica i el context en què va ser pintada aquesta obra que ha esdevingut l’emblema de l’antibel·licisme. En els pròxims dies alumnes i professors podrem gaudir de les explicacions dels nois i noies que han elaborat tots aquests materials.  

Us convidem a visitar-la.  No us deixarà indiferents.

                                                                                                     Polinyà, abril 2019

 

1 comentari

  1. Xavi M

    Us felicito! Un treball realment espectacular ple de continguts i valors que aquest alumnat difícilment oblidarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>