Història

A l’estiu del 1996 naixia el nostre Institut. Aquest curs serà, doncs, el seu dinovè any de vida. Vam néixer al costat de l’Escola Pere Calders en mòduls prefabricats i utilitzant part de les seves instal·lacions. Cinc anys més tard vam inagurar aquest nou edifici construït al Sector de Can Serra, als terrenys que als anys seixanta ocupava la Bòbila de Polinyà. Comptem amb quatre línies a primer i segon, tres a tercer i quatre a quart d’ESO, una USEE inclusiva en tots els nivells i dos grups de Batxillerat, en les modalitats de Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials.

Jardi1

El claustre de professors està constituït per 42 persones. El nombre d’alumnes matriculats és de 371: 301  a l’ESO i 70 al Batxillerat. Comptem amb dos conserges, una administrativa, una educadora i una vetlladora. En la vida de l’institut és també important la col·laboració de l’AMPA.

Un dels nostres objectius és fer sentir als seus destinataris, és a dir, a la comunitat de Polinyà, que l’institut és quelcom propi que s’ha de respectar i estimar