Premi Sambori 2021 de narrativa escolar

El dia 28 d’abril l’alumna Inas Ahbiti, de primer de batxillerat, va recollir el diploma de finalista del Premi Sambori 2021 de narrativa escolar organitzat per Òmnium Cultural de Badalona. En la recollida del guardó la van acompanyar en Jordi Ruiz, coordinador pedagògic de l’institut, i en Gerard Guerra, professor de llengua catalana i literatura de batxillerat. Des del centre, animem sempre els alumnes a cultivar la seva creativitat i ens fa molt contents have rebut aquesta distinció.

3r d’ESO visita l’Aquàrium de Barcelona

Els dies 8 i 9 d’abril els alumnes de 3r d’ESO vam visitar l’Aquàrium de Barcelona. Durant un matí vam veure els diversos aquaris, alguns amb peixos mediterranis i d’altres amb espècies tropicals de molts colors. També vam veure la gran piscina on hi ha taurons molt grossos. Al final, vam fer un taller en què vam observar amb una lupa binocular diversos tipus de sorres i fulles de posidònia. Va ser divertit i molt entretingut!

 

Concurs Carnestoltes 2021

1r PREMI: 1A per la qualitat de la fotografia realitzada i la composició de grup
FINALISTES:  1E. Coordinació de grup en la disfressa i fotografia
FINALISTES: 2n BATX B, per la comparsa realitzada
Es decideix otorgar una menció honorífica al grup de 1B per la seva participació en el carnestoltes, on line,  des del confinament que els ha impedit realitzar-ho des de l’institut i malgrat aixó han volgut participar!Molt bé!!