HORARI d’HIVERN
Podeu contactar amb nosaltres:
Consergeria, de dilluns a divendres, de 8h a 14:30h. Dilluns i dimarts de 15h a 17h
Secretaria, de dilluns a divendres, de 9:30h a 14h. Dilluns i dimarts de 15:30 a 16:30

Informacions d’inici del proper curs 2019 –2020

Calendari d’inici de curs

Els dies 2 ,3 i 4 de setembre de 2019 es realitzaran les proves de recuperació pels alumnes de 1r de Batxillerat  segons l’horari que podeu consultar a la nostra pàgina web  https://agora.xtec.cat/iesmontmelo/ i a la porta de l’institut.  

Lliurament de notes:

Alumnat 1r de Batxillerat: divendres 6 de setembre de 2019 a les 12h

El dijous 12 de setembre de 2019 es farà la presentació del curs per tot  l’alumnat del centre. Aquesta presentació es farà segons el següent horari:

Alumnat 1r  ESO
10.00 – 10.30 h. Rebuda i presentació aula Polivalent (INS)

10.30 – 11.00h. Presentació curs

11.00 – 11.30 h. Esbarjo

11.30 – 13.00 h. Tutoria i presentació professorat Equip docent (cal portar llibreta i estoig)

Alumnat 2n, 3r, 4t ESO, Batxillerat i cicles
11:30 – 13.00 h. Presentació tutoria i professorat  Equip docent. (cal portar llibreta i estoig)

L’alumnat de 1r d’ESO es rebrà conjuntament per tot l’Equip docent i l’Equip directiu per fer una presentació general a l’aula Polivalent de l’Institut. Al vestíbul d’entrada els tutors/es els esperaran per  acompanyar-los a l’esmentada aula.

Durant la sessió de presentació els tutors/es rebran l’alumnat i lliuraran els horaris. L’alumnat podrà fer les consultes sobre qualsevol dubte que tingui. Durant la següent setmana es lliurarà un full informatiu referent a la reunió que el professorat tutor farà amb les mares i els pares del seu grup classe per tal de presentar-los el curs. Aquestes reunions es duran a terme durant el mes d’octubre.

 

A partir del dia 1 de setembre i fins al 30, l’horari d’atenció al públic de secretaria serà de 9,30 h a 14 h. L’horari d’atenció a les mares i als pares per part del professorat tutor s’informarà a la sessió  de presentació del curs.

 

Activitats 4t ESO

Compartim una selecció de les fotos de l’ACTE D’ACOMIADAMENT de 4tESO que es va fer el divendres 21 de juny dins la festa final de curs de l’Institut Montmeló. Per veure-les cliqueu a sobre de la imatge.

London 19

Compartim aquesta selecció de les fotos de LONDON’19

Inclou la Ruta Literària i el museu del Cau Ferrat, activitat curricular en la matèria de Llengua Catalana. La sortida es va fer el 28 de maig de 2019. Cliqueu a sobre de la imatge per veure totes les fotos.

MUSEU DEL CAU FERRAT
El Museu del Cau Ferrat va ser fundat el 1893 per l’artista Santiago Rusiñol (1861-1931) com a casa-taller i convertit en museu públic el 1933. Conté les col•leccions d’art antic aplegades per l’artista (pintura, forja, ceràmica, vidre, arqueologia, escultura i mobiliari) així com d’art modern (pintura, dibuix, escultura) amb obres de Rusiñol, Casas, Picasso i R. Pichot, entre d’altres. Les activitats organitzades per Rusiñol amb la participació d’artistes, músics i escriptors van convertir el Cau Ferrat en el Temple del Modernisme.

RUTA LITERÀRIA
Recorregut pels principals escenaris del Modernisme que Rusiñol i Maragall van compartir entre 1893 i 1898, en el que es combinen la informació sobre els indrets i esdeveniments, i la lectura de textos literaris i poètics de tots dos escriptors. La ruta s’inicia a la plaça de l’estació del tren, que és el mitjà de transport amb què viatjaven Rusiñol, Maragall i els que van prendre part en les Festes Modernistes.

Viatge a Grècia Abril 2019

El passat mes d’abril els alumnes de grec de primer i segon de batxillerat i alguns alumnes de llatí vam realitzar un viatge al bressol de la civilització, a Atenes. Aquest viatge es va realitzar entre els dies nou i tretze d’abril.

Vam veure “dues Atenes”:

D’una banda, l’Atenes antiga: l’Acròpolis amb totes les edificacions que es troben al seu interior, l’àgora grega on es troba el temple d’Hefest, el fòrum romà, la biblioteca de l’emperador Adrià, el temple de Posidó al cap Súnion, el museu arqueològic d’Atenes on vam veure un munt de peces del món clàssic…

D’altra vam veure la Grècia moderna, on vam conèixer costums i gastronomia: La plaça Sintagma on es troba el Parlament, els barris turístics de la Plaka i Monastiraki, la plaça Omonia, etc. Pel que fa a gastronomia alguns de nosaltres vam poder provar els plats típics d’aquest país: la moussaka, el gyros o les postres més típiques com la baklava.

Finalment, ha estat un viatge on hem après i vist moltes de les coses tractades a classe, també hem gaudit del lloc, la gent i de la seva rica cultura. Esperem que aquest viatge es repeteixi per futurs estudiants de l’àmbit humanístico-social.

Ismael Molero (2n Batxillerat B)


Curtmetratge “Lorena” 3r B

Ja tenim enllestit el curtmetratge que han elaborat els alumnes de 3r B del nostre centre titulat “Lorena” i ens agradaria molt poder comptar amb tots i totes vosaltres el proper dia 13 de maig, dia en què es farà l’estrena.

El visionat tindrà lloc el dilluns 13 de maig a les 18 h. a la sala de la Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló.

L’entrada té un cost de 2 euros que es destinaran a acabar de finançar el projecte.

Us hi esperem!!!

Unportal

 

El dia 29 d’abril, a la Sala Concòrdia de l’ Ajuntament de Montmeló tindrà lloc la

JORNADA D’ORIENTACIÓ EDUCATIVA

adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO , 12:30h i Batxillerat, a les 11:30h , a càrrec de Carol Biosca, directora de continguts de la web UNportal, especialista en Educació Superior.
Per a les famílies, es farà a la sala Polivalent de l’Institut, a les 17:30h, dinamitzada per l’Equip d’Orientació i pels coordinadors d’ESO i Batxillerat.

Us hi esperem.