HORARI d’HIVERN
Podeu contactar amb nosaltres:
Consergeria, de dilluns a divendres, de 8h a 14:30h. Dilluns i dimarts de 15h a 17h
Secretaria, de dilluns a divendres, de 9:30h a 14h. Dilluns i dimarts de 15:30 a 16:30

FINALISTES DE CATALUNYA EN CONCURS APP EDUCATION

Els alumnes de 4t d’ESO han estat finalistes en el concurs APP Education que organitza el Departament d’Ensenyament i mSchool.

Es tracta d’un projecte realitzat durant tot el curs a l’assignatuta d’informàtica. Han dissenyat, creat i comercialitzat una APP, “ PHOTOTIPS”. Un equip format pel Javi Josende, El Victor Rodrígues, El Dani Gesalí i l’Arnau Iborra.

La final serà dissabte 9 de juny a la farga de l’Hospitalet.

Arribar a la final és molt important,però dissabte lluitaran per més.

ÀNIMS NOIS!!!

Vídeo d’estudiants sobre el projecte Erasmus +

En la cloenda del projecte a Finlàndia vam compartir les opinions dels alumnes dels cinc centres europeus participants gràcies a vídeos que van presentar-nos explicant la seva experiència.
Aquí teniu una mostra de l’èxit del projecte Erasmus+, Horitzó al Futur en boca dels nostres propis alumnes.

Preinscripció BATXILLERAT, CICLES FORMATIUS i PFI curs 18-19

S’obren les preinscripcions de Batxillerat, Cicles Formatius i Programes de Formació i Inserció.

Cicles Formatius de grau mitjà i Batxillerat: del 14 al 24 de maig

 

 

 

Programes de Formació i Inserció: del 14 al 25 de maig.

 

 

Cicles Formatius de grau superior: del 29 de maig al 7 de juny.

 

 

Les sol·licituds estan penjades a la pàgina “estudiar a Catalunya

 

Sant Ponç 2018

Enguany, l’Institut de Montmeló ha celebrat la Fira de Sant Ponç, dedicada a les herbes aromàtiques i remeieres i als apicultors.

L’alumnat de l’Aula Oberta ha fet taller d’elaboració d’aigua de colònia, el de l’USEE ha fet saquets d’olor amb espígol per perfumar els armaris i un mural informatiu de Sant Ponç i el de Cicles ha presentat productes cosmètics naturals, com sabons, cremes hidratants o espelmes.… Llegeix més»

Cava Vilarnau i xocolata Simón Coll

El dijous 22 de març, els alumnes de 3r d’ESO van fer una visita al Museu de la Xocolata Simon Coll  i a les caves Vilarnau a Sant Sadurní d’Anoia.

En aquestes dues interessants visites vam veure els origens del cacau, els processos d’elaboració de la xocolata així com tastets dels diferents tipus de xocolata i tot el procés d’elaboració del cava, amb un tast final del most.… Llegeix més»