2009 L'any de l'evolució

2009 L’ANY DE L’EVOLUCIÓ

Aquest any celebrem tres importants aniversaris relacionats amb la teoria de l’evolució: El bicentenari del naixement de Charles Darwin i de la publicació de la Filosofia Zoològica de Jean-Baptiste Lamarck, i el cent cinquanta aniversari de la publicació de l’Origen de les espècies de Darwin.

El programa de divulgació científica de TV3, El medi ambient, dedicarà la setmana del 9 al 13 de febrer a tractar el tema de l’evolució. Es farà en aquesta segona setmana del mes de febrer per a fer-lo coincidir amb el dia 12 de febrer data de naixement de Charles Darwin.

En el primer d’aquest programes serà entrevistat el professor de Biologia del nostre institut Agustí Camós. Parlarà sobre Jean-Baptiste Lamarck i la seva obra científica. El programa s’emetrà el dia 9 de febrer a les 14h 20’. També es podrà veure en l’adreça d’internet www.elmediambient.cat.

Per altra banda i també amb relació el 12 de febrer dia del naixement de Darwin, els alumnes de quart d’ESO de Biologia i Geologia de l’institut estan preparant una exposició sobre la teoria de l’evolució, Darwin i Lamarck. L’exposició s’instal·larà el mateix 12 de febrer en el recinte de l’entrada a l’institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>