Descoberta d’una comarca: la Garrotxa

Del 13 al 15 de juny hem anat a La Garrotxa com a part del projecte nou a 2n d’ESO: Descoberta d’una comarca: La Garrotxa.

Durant aquests dies, hem estat en un entorn natural privilegiat, lluny de les ciutats o el nostre entorn habitual. EL primer matí vam visitar la ciutat medieval de Besalú, on vam fer una ruta en anglès pels llocs més importants de la ciutat i la importància que va tenir com a comtat català o el barri dels jueus. A la tarda vam fer dues activitats diferents ens dos grups. Un grup va fer orientació a partir de les indicacions d’una brúixola i un mapa mentre que l’altre grup va visitar el monestir medieval de Palera.

El segon dia vam visitar tot l’entorn natural de la Garrotxa, on vam aprendre com es van formar els volcans, en concret, el Croscat i el Santa Margarida i les conseqüències de les erupcions volcàniques, com el tipus de terra o la Fageda d’en Jordà. A la tarda, vam poder fer un banyet a la piscina de la casa i vam gaudir de la discoteca.

El tercer dia vam tornar a fer orientació i la visita a Palera amb els grups que no ho havien fet i ens vam acomiadar dels monitors de la casa de colònies.

Ara tocarà fer un site turístic sobre la comarca per acabar el treball globalitzat.

Aquí teniu les fotos de l’estada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>