Estrena de la nova obra de Donar veu a la memòria

Després de mesos de feina, el passat dimarts 30 de gener el grup Donar veu a la memòria va estrenar l’obra Aquí no hi ha papallones. Infants del gueto al Casinet d’Hostrafrancs. Aquesta obra ha estat escrita per l’alumnat del centre a partir dels diaris personals dels infants que van patir l’horror nazi en el gueto de Terezin i els escrits de la revista Vedem.
Durant la representació es van utilitzar també dibuixos de la professora d’art Fredericke Dickerma i fragments musicals de Hans Krása.
Després de les representacions, el públic va poder dialogar amb l’alumnat del projecte per aclarir tots els dubtes que tenien sobre la història o la preparació de l’obra.
Volem agrair especialment la col·laboració de la Coral Jove de Sant Medir i a tot el públic que va gaudir d’alguna de les tres representacions que van tenir lloc aquell dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>