CARNAVAL AL VIVES!!

Com cada any, el Rei Carnestoltes ens ha visitat i ha capgirat tot el nostre centre. Les diferents comparses han compartit la seva creativitat amb tota la comunitat educativa a través d’un Meet i hem gaudit a tope d’un matí ben diferent.
En aquest vídeo podeu… Llegeix més»

FELICITACIÓ DE NADAL

A Visual i Plàstica han fet un concurs de felicitacions de Nadal i ja tenim guanyador. La postal escollida és la que ha dissenyat el Marco Pla, de 2n d’ESO B. Ben aviat la rebrà tota la comunitat educativa. Bona feina, Marco!

VIVES SOLIDARI

S’acosten les festes de Nadal i els nois i noies del centre han volgut mostrar la seva solidaritat i empatia amb aquells que no ho passen bé al nostre barri i han participat en diferents programes d’aprenentatge servei.
Els nois i noies de 1r i 2n… Llegeix més»

PLA D’OBERTURA DE CENTRE

En els següents enllaços podeu consultar el resum del Pla d’obertura de centre amb les mesures més importants que hem implementat aquest curs.
Un cop informat el Consell Escolar i la Inspecció publicarem el Pla definitiu així com les versions actualitzades que, degut a la situació… Llegeix més»

HORARI INICI DE CURS

Benvolguts i benvolgudes
El proper dilluns comença el nou curs escolar. Desitgem que hagueu gaudit molt de l’estiu. EL dilluns, com cada any, tenim un horari especial. Comproveu l’hora i l’espai per on heu d’entrar.
Us esperem!