XIª OLIMPÍADA DE BIOLOGIA DE CATALUNYA

Quatre alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Gaudí han participat a l’ XIª edició de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya.

Aquest any s’ha fet de forma telemàtica des dels centres participants.

La prova, que es va dur a terme el passat dia 3 de febrer de les 16:30 a les 18:30 va consistir en respondre 50 preguntes relacionades amb el temari de biologia de batxillerat.

Agraïm la seva participació. Salut i biologia !

 

 

 

BON CARNAVAL CONFINAT!!!

Sa Majestat el Rei Carnestoltes, la Lucía, la Mireia i l’Ariadna, des del seu centre de pràctiques, us desitgen un BON CARNAVAL CONFINAT!!! 2n. TPIG

Premi per part de l’Ajuntament de Reus pel millor expedient acadèmic de cicle mitjà del curs 2019 – 2020

Us presentem a l’Elisabet Martín Martín. Actualment està a l’institut fent el primer curs del cicle formatiu de grau superior de TEI (tècnica d’educació infantil). I tenim l’orgull de dir-vos que va rebre  de l’ajuntament de Reus el reconeixement al MILLOR EXPEDIENT ACADÈMIC DEL CURS 2019-2020 PELS RESULTATS OBTINGUTS EN  FORMACIÓ PROFESSIONAL (GM).

MOLTES FELICITATS ELISABET!!!

Taller de jocs i cançons

El  divendres 28 de febrer l’alumnat de 2n de CFGS de tècnic i tècnica d’Educació Infantil va implementar en el centre Cívic Ponent de Reus un taller de jocs i cançons per a celebrar l’hivern  i conscienciar sobre el reciclatge amb infants de 0 a 6 anys i famílies.

Col·lectiu prímula

“Som el col·lectiu prímula, un col·lectiu on tractem la igualtat de gènere, que neix d’un grup d’alumnes i professores de l’Institut Gaudí. Ja tenim Instagram (@col.lectiu_primula) i ens podeu seguir!
La setmana del 8 de març està a punt de començar. Hem pensat moltes activitats per a l’hora del pati. Són activitats pensades per totes i tots i volem promoure la igualtat de gènere al nostre institut.
Us presentem les activitats que realitzarem:
  • -Dilluns i dimecres: GIMCANA Igualitària
    Serà una gimcana igualitària, per donar valor a la feina que fans les dones al dia a dia.
  • -Dimecres i dijous: PASSAPARAULA
    Es un joc on descobrirem un nou vocabulari inclusiu.
  • -Divendres: Elaborarem els nostres símbols reivindicatius.
  • -Cada dia: BÚSTIA DE SUGGERIMENTS I MÚSICA AL PATI I UN GRAN FOTOLILA ON PODREU FER FOTOS REIVINDICATIVES I DIVERTIDES. ANIMEU-VOS A  PARTICIPAR!!”

Olimpíada de biologia

El passat dissabte 8 de febrer va tenir  lloc l’ Olimpíada de Biologia de Catalunya, en la qual van participar 4 alumnes de segon de batxillerat de l’ Institut Gaudí.

La prova va realitzar-se en quatre seus simultàniament i la de Tarragona es fa fer a la facultat de Química i Enologia de la URV.

A part de la prova teòrica, que va consistir en respondre a 50 preguntes tipus test relacionades amb el contingut de Biologia de primer i segon de batxillerat, en acabar hi va haver una xerrada sobre els graus de biociències que oferta la mateixa URV.

Animem els alumnes a participar en les properes edicions.

Salut i biologia !