Premiades en el Concurs de Cartells del Dia Mundial sense Tabac 2020

Les dues alumnes  del nostre institut Ona Ribas Vila i Safia Zeghaf han estat premiades en el 19è Concurs de cartells del dia mundial sense tabac. Els seus cartells són el resultat de l’activitat proposada telemàticament per la matèria d’Educació visual i plàstica durant el confinament. Amb el lema “el tabac i la seva indústria no ens manipulen” van dissenyar des de casa dos dels cartells seleccionats.

Malgrat la poca participació a causa de la pandèmia i el confinament, l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha mantingut la convocatòria. Ha estat impossible realitzar l’acte d’entrega de premis, però es va comunicar la notícia a les guanyadores.

L’Alba Bonal de tercer d’ESO de l’Institut de Vilafant és l’autora del cartell guanyador. La Safia Zeghaf i l’Ona Ribas de quart d’ESO de l’Institut de Castelló d’Empúries han estat premiades amb un accèssit per adquirir material artístic.

Els cartells guanyadors han quedat plasmats en el calendari escolar que s’entrega a tots els centres educatius de la comarca.

Share