Sortides

sortides-1

Sortida de l’alumnat de 1r d’ESO com a activitat escolar del Treball de Síntesi a les coves de l’Espluga de Francolí el proper 25 de maig de 2021. Data límit per lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar: 23 d’abril.

Full informatiu

_________________

Sortida de l’alumnat de 2n d’ESO de la matèria optativa d’Educació Física a Xtreme Park de Cambrils el proper 11 de març de 2021. Data límit per lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar: 26 de febrer.

Full informatiu

_________________

Sortida de l’alumnat de 1r de batxilerat a l’Institut de Paleocologia i Humana i Evolució Social el dia 24 de març. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 13 de març.

Full informatiu

_________________

Sortida de l’alumnat de 1r de batxilerat (Química) a l’Institut Català d’Investigació Química de Tarragona el dia 20 de març. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 13 de març.

Full informatiu

_________________

Sortida de l’alumnat de l’optativa de tecnologia al Cosmocaixa e Barcelona per participar en el taller Impulsem la robòtica. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 6 de març.

Full informatiu

_________________

L’alumnat de francès de l’ESO assistirà a la representació de l’obra Quasimodo al teatre la Salle de Reus el dia 18 de març. La data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 28 de febrer.

Full informatiu 1r i 2n ESO

tFull informatiu 3r, 4t i 1r de BATX

_________________

Sortida de l’alumnat de 1r de batxillerat per visitar el Museu del Cau Ferrat i realitzar la ruta literària Rusiñol – Maragall a Sitges el dia 26 de març. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 28 de febrer.

Full informatiu

_________________

L’alumnat de 1r d’ESO visitarà el Museu Molí Paperer de Capellades on, a més de la visita hi realitzaran un taller. La sortida serà el dia 16 de març. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 28 de febrer.

Full informatiu

_________________

L’alumnat de Literatura catalana de 2n de Batxillerat assistiran a les III Jornades de potenciació de la literatura catalana que organitza la URV el dia 26 de febrer. Data límit per lliurar la documentació el dia 21 de febrer.

Full informatiu

__________________

Sortida de l’alumnat de 4t d’ESO el dia 13 de març a l’Espai de l’estudiant a Valls. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 26 de febrer.

Full informatiu

_________________

Sortida de l’alumnat de 4t d’ESO (Ciències aplicades) a l’Institut Català d’Investigació Química de Tarragona el dia 27 de febrer. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 14 de febrer.

Full informatiu

_________________

 

Sortida de l’alumnat de 2n de batxillerat al teatre Bartrina per assistir a la representació de l’obra Mirall trencat el dia 27 de febrer. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 7 de febrer.

Full informatiu

_________________

Sortida de l’alumnat de l’optativa d’Economia de 4t d’ESO per visitar l’empresa Idlid Foods a Parets del Vallés el dia 28 de gener. Data límit per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar el dia 22 de gener.

Full informatiu

_________________

Sortida de l’alumnat de 4t d’ESO per visitar les instal·lacions de TV3 i el modernisme a Sant Joan Despí el dia 17 de desembre. El dia 22 de novembre serà el darrer dia per a lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment familiar.

Full informatiu

_________________

Sortida de l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat al Teatre Metropol de Tarragona el dia 10 de desembre. El dia 22 de novembre és el darrer dia per lliurar el comprovant de l’ingrés i el consentiment de la família. Per a més informació consulteu els següents documents.

Full informatiu 1r Batxillerat

Full informatiu 2n Batxillerat

_________________