Informació EAP per families

Benvolgudes famílies:

Ens trobem davant una situació desconeguda, molt estranya i sense precedents, que no hem viscut mai. Tots i totes tenim sentiments de tot tipus aquests dies, estem totalment desubicats….i esperem que tot això duri el mínim possible i aviat puguem tornar a la normalitat.

Pensem molt en els vostres fills i filles i en vosaltres i estem convençudes que ja feu moltíssimes coses per anar passant el dia a dia. Tot i això, posem a la vostra disposició tota una sèrie de recordatoris, consells, links amb activitats, recursos en general que esperem us siguin de molta utilitat i us puguin ajudar a fer front a aquesta situació de confinament.

Dir-vos que nosaltres l ‘EAP del Baix Maresme continuem treballant i si creieu que us podem ajudar en qualsevol cosa, només cal que us adreceu al nostre correu electrònic, ens digueu el nom del vostre fill/a i el centre educatiu on està escolaritzat i us respondrem.

Al llarg del dia, i en col·laboració amb els i les mestres dels vostres fills i filles, podeu donar-los incomptables oportunitats d’aprenentatge, tant formals com informals. En aquest document, us proposem alguns consells per organitzar la rutina a casa i treure-li partit educatiu a la situació a través de l’aprenentatge, el lleure i l’activitat física.

Moltes gràcies a tothom per la feina, la comprensió i l’esforç que tot això implica…molta força i molts ànims.

Cuideu-vos molt i ens veiem a la tornada.

L’Equip d’Assessorament Psicopedagògic Baix Maresme (Alella)

EAP Baix Maresme (mail: a8900307@xtec.cat)

Us deixem un enllaç de recursos i material per treballar amb els vostres fills i filles: https://sites.google.com/view/materialelaboratperleapdelbaix/p%C3%A0gina-principal

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>