Qui som

Ja fa més de 30 anys que des de l’INS ALELLA contribuïm a la formació dels adolescents, tant a nivell acadèmic com personal, i els acompanyem en el seu procés de desenvolupament cap a l’edat adulta.

En tot aquest temps, el poble ha experimentat un gran creixement, i també ho ha fet el seu principal motor econòmic, el sector vinícola, que ha crescut i s’ha consolidat, assolint una maduresa econòmica. Nosaltres també ens hem anat transformant tot adaptant la nostra oferta formativa a les necessitats del moment, per tal d’oferir sempre el millor servei educatiu per a Alella i les poblacions del voltant.

Continuem treballant amb la mateixa vocació de servei que quan vam començar, fent ús de les noves tecnologies i metodologies pedagògiques per formar els joves en el pensament crític i la satisfacció dels objectius assolits gràcies al seu esforç i treball constants.

El nostre centre s’emplaça en un entorn privilegiat, rodejat de vinyes i amb unes immillorables vistes de la costa de Barcelona i el Maresme.

Per arribar a l’INS ALELLA us pot anar bé d’utilitzar el mapa de google maps i/o la web Mou-te amb transport públic per Catalunya.

Av. del Bosquet, 7

08328 Alella

Tel. 93 540 31 10

iesalella@xtec.cat

insalella.cat

CONTACTE

HORARI SECRETARIA

DILLUNS a DIVENDRES