Exposicions orals dels Treballs de Síntesi

Avui han tingut lloc les exposicions orals dels Treballs de Síntesi de 1r i 2n d’ESO. Les exposicions consisteixen en presentar la feina feta als companys del grup bombolla i a un tribunal format per membres del professorat que els han acompanyat mentre han fet la feina. Hi ha notes individuals i de grup.

A la imatge podeu veure un moment de l’exposició de 2n d’ESO on el grup format per la Joana Torres, la Paula Marquez, el Lucas Franco i el Nourddine Boussata ensenyaven la web que han fet amb la informació recollida. També han fet tasques com ara una entrevista a un turista en anglès (enguany, degut a les mesures anti-Covid un dels membres del grup feia de turista i un altre responia a les seves preguntes), un tríptic… les exposicions han anat força bé i l’alumnat ha pogut compartir tot allò que ha après aquests dies. També hi ha hagut espai per valorar les sortides, l’organització i la metodologia de treball. En general han estat dues setmanes força mogudes i aprofitades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>