1r d’Eso visita el Park Güell

Fins el curs passat la visita al Park Güell es feia a final de curs i formava part del Treball de Síntesi de 1r d’Eso, en canvi aquest any s’ha fet molt abans per diferents motius. El primer, i força important, és que la visita va ser gratuïta (mentre que quan es feia el mes de juny era de pagament), el segon la temperatura (no és el mateix anar-hi a l’abril que a l’estiu) i el tercer el número de visitants. Tot i que avui en dia l’aforament està limitat i controlat el número de visitants no era el mateix i totes les explicacions que els van fer sobre Gaudí, la seva obra i el moment que es vivia a la Barcelona del 1900.

Ara com ara els alumnes de 1r ja han vist un dels tres parcs del Treball de Síntesi, que eren el Park Güell, el Park del Laberint d’Horta i el Parc Esportiu Can Dragó. Enguany en veuran un més, així que tindran més informació de cara a fer la feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>