“La conservació d’aliments” 3rESO A

Aquest dimecres 6 de juny, el claustre de professors i professores del nostre institut, ha gaudit d’un dinar ben diferent: coques de recapte elaborades amb molt de gust i dedicació per l’alumnat de 3rA.

La iniciativa ha estat un èxit! Les coques boníssimes i el treball de l’alumnat molt satisfactori. Aquest taller, ha estat la cloenda d’un treball previ realitzat a tecnologia, en el marc de la unitat “La conservació dels aliments”. L’alumnat ha pogut assimilar i aprendre de primera mà, com funciona el procés de fermentació en l’elaboració de la massa de les coques i en la producció d’un formatge fresc.

A part d’aquests conceptes han treballat de manera transversal altres competències com: treball en equip, responsabilitat, repartiment de tasques, planificació, gestió de recursos… que els permetrà desenvolupar altres tasques amb més garantia d’èxit. Només ens queda felicitar-los i valorar l’esforç fet!

Esperem que a ells els hi hagin agradat tant com a nosaltres i que us hagin deixat a les famílies una mica, per fer el tastet! Us compartim unes fotos perquè veieu com hem gaudit tots plegats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>