Tallers de prehistòria alumnes 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO ahir van fer diferents tallers sobre la Prehistòria. Caçant amb arc, foradant una pedra per fer un penjoll, observant les eines que utilitzaven, treballant el fang per fer una peça de ceràmica i intentant imitar les pintures rupestres. Els alumnes… Llegeix més»

Olimpíades Joves 4t eso llatí UAB

Les alumnes de 4t d’ESO de llatí han participat en uns tallers organitzats pel departament de Ciències de l’Antiguitat i l’Edat Mitjana de la UAB. Han fet un taller d’escriptura grega, un joc de rol i un taller amb el grup Barcino Oriens. Felicitats a totes per la bona actitud i la participació!!!!!

Exchange Assen-Viladecavalls

The Netherlands have welcomed us with windy cold weather. We’re busy with lots of activities and getting to know the country. We really get along with our exchange partners.

Estada Món Natura Pirineus

Aquest any l’alumnat de 1r de batxillerat tecnològic i científic han repetit l’estada al Món Natura Pirineus situat a la població de Son. Han estat 3 dies de frenètica activitat on han participat en activitats com: observació astronòmica, excursió al parc nacional d’Aigüestortes, descoberta de… Llegeix més»