Educació viària 2019. Batxillerat d’Arts Escèniques

Fa quatre anys el batxillerat d´Arts Escèniques de l´INS de Viladecavalls va engegar una tasca de col·laboració amb la Policia Municipal de Viladecavalls per tal de fer un espectacle de Pallassos sobre l’educació viària. Ràpidament vam comptar amb el suport de la regiduria de cultura i d’educació de l’Ajuntament i de les dues escoles del poble i el seu professorat. Aquest any ens ha quedat molt xulo,xulo, xulo…

Sortida científica al Museu Blau

Els alumnes de 1r d’ESO van visitar la setmana passada el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, conegut com a “Museu Blau”, treballant l’exposició “Planeta Vida”.
Més fotos dins la notícia.

Sortida clàssics a Tarragona

L’alumnat de llatí de 4t d’ESO i 1r de batxillerat humanístic han fet una descoberta de Tarraco. Tot i el vent, ha sigut un dia ple de sol i cultura romana.

Com sona l’ESO 2019

El projecte Com Sona l’ESO ha tingut lloc enguany a Castalla (Alacant). Els seus protagonistes són els alumnes de secundària que participen en aquesta XX edició. La cita aplega més de 1.300 alumnes i dos-cents professors durant tres dies, i conclou amb l’estrena de l’espectacle… Llegeix més»

¡Don Quijote a escena!

Los alumnos de tercero han trabajado en clase de Castellano la obra de Cervantes durante el primer y el segundo trimestre. Como actividad final, han realizado excelentes vídeos en los que se representan las escenas más importantes del Quijote. ¡Enhorabuena por el resultado!

 

SANT JORDI 2019

Aquest dimarts 23 d’abril  s’ha celebrat a l’institut el lliurament de premis dels Jocs Florals d’aquest curs. Vam poder gaudir d’algunes mostres de talent i creativitat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van tenir la seva cerimònia de premis al Casal d’Ullastrell.

Felicitats a tot l’alumnat que hi ha participat un any més i al professorat que ho ha fet possible.

Ruta del Quijote

Los alumnos de tercero han disfrutado de una ruta por Barcelona y han visitado los lugares por los que pasó Cervantes y en los que se inspiró para escribir la última parte de su obra Don Quijote de la Mancha. Hemos visitados las atarazanas, la… Llegeix més»

Fem una cançó

A 3r ESO ens agraden les cançons. Hem triat aquesta cançó per fer una reflexió sobre la censura en el món de l’art. “L’únic que vull és cantar” de Doctor Prats