Olimpíades Joves UAB

L’alumnat de llatí de 4t d’ESO de l’IES han participat a les Olimpíades Joves UAB on, després d’assistir a la conferència “Mitologia dels déus grecs”, han realitzat una sèrie d’activitats relacionades amb el món romà. Els felicitem per la seva excel·lent actitud.
Llegeix més»

First Lego League 2020

El passat dissabte dia 8 de febrer, una petita representació de l’alumnat de 1r d’ESO de les optatives de robòtica i petites investigacions, va anar al campionat First Lego League a la Universitat Autònoma de Barcelona. Van exposar el seu treball científic sobre els sostres… Llegeix més»

Matemàgia 2020

Aquesta setmana els nostres alumnes de 1r d’ESO han gaudit d’una xerrada-espectacle de màgia i matemàtiques. En Sergio Belmonte, és un professor de matemàtiques que ens ha fet  un parell de trucs de màgia.  Després ens ha explicat la part matemàtica que contenen, que és… Llegeix més»

Accés a l’institut

Després de les pluges d’aquesta nit, l’accés de vianants a l’institut des del poble torna a ser transitable gràcies a l’agilitat de l’Ajuntament de Viladecavalls.

Aprofitem per recordar que els vianants no poden accedir a l’institut per la carretera en cap cas.

Conferències PAU Llatí i Grec a la UB

Els alumnes de llatí i grec de 2n de batxillerat de l’Institut han assistit a les conferències preparatòries per les PAU: “Ciutats romanes a Catalunya: entre les fonts escrites i l’arqueologia”, a càrrec del Dr. Javier Velaza Frías, professor de Filologia Llatina (UB) i “Les dones al teatre d’Aristòfanes” a càrrec de la dra. Pilar Gómez Cardó, professora de Filologia Grega (UB). Gràcies als nostres alumnes per la seva gran implicació.