Ruta guiada: El Modernisme Terrassenc

L’alumnat de 4t d’ESO va participar en la promoció i dinamització de la  XVIII Fira Modernista de Terrassa presentant una ruta guiada, en format digital, dels edificis modernistes més importants de la ciutat. L’objectiu de l’activitat era fomentar la participació de la ciutadania en aquestes… Llegeix més»

Camins a l’escola

Aquest trimestre els alumnes de 1r d’ESO han treballat la resistència d’una manera molt diferent i divertida. S’han posat a la pell de nens com ells. Aquests, però, tenen moltes dificultats per poder arribar a l’escola.
Hem protagonitzat la Zahira, el Samuel…de la pel·lícula “Camins a l’Escola”.
El Samuel té una discapacitat i necessita una cadira de rodes, els seus dos germans petits l’han d’empènyer.
Aquí teniu les cadires reciclades que han dissenyat els alumnes de 1r d‘ESO. N’hi ha de molt xules. Felicitats!!!

Taller de criptografia a 4t d’ESO

Els alumnes de 4t ESO han passat una hora divertida amb l’Oscar Font,músic de jazz a l’orquestra LA LOCOMOTORA NEGRA, i apassionat per la criptografia. Els alumnes han fet un taller on han pogut desxifrar enigmes. Ha estat molt interessant.
Més fotos a l’interior.

Bombolles de sabó (1r de batxillerat)

Els nostres alumnes de 1r de Batxillerat han gaudit de la visita que ens ha fent  l’Anton Aubanell, catedràtic de matemàtiques i professor del Departament de Matemàca Aplicada de la UB, ara jubilat, ens ha ensenyat la geometria que amaguen les bombolles de sabó. Una… Llegeix més»