PREMIS JOANA BIARNÉS

Volem felicitat a tot l’alumnat que va estar seleccionat com a finalistes dels Premis Joana Biarnés que convoca el Centre de Recursos del Vallès Occidental en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa i l’Ajuntament de Viladecavalls.

En la cerimònia de premis que s’ha realitzat avui, s’ha anunciat que l’Ona Buñesch, el Martí Serret i l’Arnau Sors, de 2n de batxillerat C, han guanyat el premi de la categoria de treballs amb temàtica del social-humanístic amb el seu treball “I els joves què?: El vot electoral als 16 anys.” Us convidem a veure un resum del contingut del seu treball.

MOLTES FELICITATS!

Concurs de microcontes – Ajuntament d’Ullastrell

Amb la voluntat de fomentar i divulgar la creació literària, la Biblioteca Josep Massagué i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ullastrell convoquen aquest any un nou Concurs entorn el món literari, Concurs de Microcontes, amb l’objectiu d’animar les noves generacions en l’escriptura amb una modalitat àgil… Llegeix més»

Estima’m però així no! Batxillerat Escènic

Els alumnes de Batxillerat Escènic de l’Institut de Viladecavalls, van presentar, divendres 26 de març l’obra: Estima’m, però així no! al Teatre Principal de Terrassa.

L’acte tracta sobre la violència masclista no només com un tema dels adults, sinó com un problema es troba molts cops en les primeres relacions, les de l’adolescència.

L’Ajuntament de Viladecavalls, s’ha encarregat de la gravació de l’obra per tal donar difusió a la cultura i suport a l’educació en valors.

El projecte té l’objectiu a través d’unes escenes teatralitzades per l’alumnat oferir al públic jove reflexionar, verbalitzar, qüestionar els diferents aspectes que envolten la violència masclista i com combatre-la.

L’activitat va finalitzar amb un debat entre els actors i el públic vers la temàtica.

 

UNES ALTRES PORTES OBERTES

Aquest any no podem obrir les portes del nostre institut com fem sempre. Hem preparat aquesta presentació per compartir amb vosaltres alguns aspectes rellevants de l’Institut de Viladecavalls. Us convidem a navegar per les seves pàgines.