Jornada de Portes Obertes. Curs 2021-22

Benvolgudes famílies,

Ja tenim la primavera a tocar i això vol dir que arriba la Jornada de Portes Obertes del nostre institut. Com ja us podreu imaginar aquest any ens hem vist obligats a canviar-ne l’organització per la situació de pandèmia que estem vivint i per tal de fer-vos arribar tota la informació necessària per ajudar-vos a decidir on estudiaran els vostres fills i filles el curs vinent, hem preparat el següent:

   • Un breu vídeo de presentació del nostre institut que podeu veure més avall o a Youtube. També el trobareu al nostre instagram (ins_isaac_albeniz) i a twitter (@InsIsaacAlbeniz).
   • Una trobada virtual per videoconferència fent servir Google Meet. Per facilitar-vos la vostra organització hem fet dues convocatòries:
        1. Dimarts 2 de març de 17 a 18h (fent clic aquí)
        2. Dimecres 10 de març amb el mateix horari (fent clic aquí).
   • Un recull de preguntes freqüents ja contestades disponible en aquest enllaç.
   • Un fòrum de preguntes i respostes en aquest mateix lloc web (en aquest enllaç trobareu les explicacions necessàries per participar-hi). Si teniu altres qüestions però preferiu fer-ho per correu electrònic, feu-nos-les arribar a a8001431@xtec.cat.
   • Un recorregut virtual pel centre amb comentaris del nostre alumnat (feu clic aquí).

 

Per últim, aquí podeu trobar una presentació sobre l’ESO que hem preparat conjuntament amb l’Institut Pompeu Fabra per explicar les diferències fonamentals entre l’etapa de primària i de secundària i aquí, el lloc web per fer la preinscripció per al proper curs.

Us hi esperem!

Ja saps on vols estudiar ? Vine a l’Albéniz!!