Concert de Santa Cecília

Aquest any la Coral del Centre i el Grup Instrumental han començat una nova etapa de la mà de la Marta Blanco, la nostra professora de Música. La de divendres 23 va estar una jornada especial. No és habitual, en el nostre món de sorolls i de crits, de veus que s’alcen fins al xiscle, de trobar una estona per al silenci i per al cant. I en el nostre centre el miracle fou possible.

Tres concerts de gala per festejar la música. La platea escoltava amb respecte i els executants omplien l’espai amb notes que tots reconeixíem i que a tots ens emocionaven: com cada vegada, com la primera vegada que les sentírem. Santa Cecília és, encara, la pausa que el cor de tots reclama per recobrar el ritme serè que perdem en els combats de cada dia. A la fi, tots els sorolls s’esvaeixen, i de les nostres guerres inútils, en resta només la transparència d’una veu, la profunda humanitat d’un silenci entre notes.

Per molts anys Santa Cecília 18!  I felicitats a tots els músics i cantaires, els nous i els de sempre, que obraren, un altre any, el miracle d’arribar-nos al cor!

Resum del Concert de Santa Cecília.

Concert íntegre, 1a part

Concert íntegre, 2a part

 

 

Concert íntegre, 3a part