Premi Repte Emprèn

Una iniciativa per aprendre a emprendre

Els dies 9, 11 i 12 de maig una representació del nostre centre formada per tres alumnes de primer de batxillerat ha participat en la fase final del “Premi Repte Emprèn” que organitza “La Caixa”. En aquesta edició hi han participat els 35 equips guanyadors del Repte Emprèn 2018 a nivell estatal i uns altres equips convidats d’Argentina, Colòmbia, Ghana i el Perú. Un conjunt format per més de 200 alumnes i 40 docents.

El dimecres 9 de maig es va donar la benvinguda i presentació dels equips a CaixaFòrum Barcelona, després es va anar cap a La Corneria (Tiana) i es varen realitzar activitats de presentació amb els Empredecoaches i els altres equips participants.

 

Els altres dies es varen realitzar activitats de treball cooperatiu, emprenedoria social, tallers de Storytelling i comunicació eficaç, pràctiques d’Elevator Pitch i Mindfulness… tot això combinat, també amb activitats d’oci i ponències d’especialistes de cada branca.

Finalment, el dissabte es va realitzar una sessió inspiracional per preparar a l’alumnat per les exposicions i, com a cloenda, es dugueren a terme les representacions finals dels projectes davant el jurat.

És molt important que, per segon any consecutiu, el nostre institut hagi estat present en la fase final de grups, ja que s’hi van presentar més de 1200 projectes a nivell estatal i el jurat en va escollir 35 de finalistes, entre els quals hi estàvem nosaltres. En la següent imatge hi podem veure els nostres representants d’aquest any i també les noies que l’any passat van guanyar l’estada a Silicon Valley.

Moltes gràcies per la vostra bona feina i el gran nivell mostrat.

En el següent enllaç podeu accedir al Twitter del projecte on us podeu fer una idea de tot el que s’hi va desenvolupar: Repte Emprèn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>