L’Ambrosia envaeix Europa

El problema és que l’ambrosia està envaint Europa. Les causes del problema son que l’ambrosia va vindre per accident i no te cap depredador. Les conseqüències són que el pol·len de l’ambrosia provoca febre del fenc i asma.

Resultado de imagen de ambrosia planta

Nosaltres proposem la solució de portar un depredador perquè la quantitat de l’ambrosia disminueixi. Com altra solució per eliminar l’ambrosia, havíem pensat en portar persones que l’arrenquessin des de l’arrel. També podríem matar-la amb verí.

Entre la varietat de solucions que teníem hem seleccionat la de portar un depredador, degut a que la solució de portar persones que l’arrenquessin seria molt lenta i suposaria un gran cost. La de posar verí podria matar als altres cultius i provocar altres problemes, degut a la pluja podria ficar-se per la terra.

Hauríem de buscar un depredador adequat per aquest problema amb l’ambrosia ràpidament perquè cada trimestre apareixen 1.000.000.000.000 d’ambrosies més.

Autores: Míriam Sanz, Lucia Venegas, Mihaela Matei, Alba Minaya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>