L’Ambrosia envaeix el pais. Com ho solucionarem?

aquesta planta es un problema
la ambrossia,aquella planta invasora que prove d’EEUU

Una planta originària dels Estats Units envaeix Espanya i una gran part d’Europa. Molts científics pensen que el millor seria introduir un escarbat depredador d’ambrosia. Però nosaltres no opinem el mateix, sino que pensem que la millor solució és arrencar manualment les plantes d’ambrosia.

Descartem la solució de l’escarbat perquè no sabem molt de l’espècie i, potser, podria menjar-se altres plantes, com per exemple el girasol. També hi ha la hipòtesi de que es podria reproduir de forma descontrolada i convertir-se en una plaga.

Arrancar l’ambrosia (amb una mascara antigas per protegir-se de l’alèrgia que provoca la planta i guants, és clar) és la millor solució perquè, apart de que així és mes segur, es podria convertir en un negoci fiable. Els pagesos podrien contractar treballadors perquè els ajudessin a arrancar l’ambrosia, creant llocs de treball i millorant les seves terres.

A pesar de que seria molt cansat, o de que podria causar alguna malatia si no portes l’equipament adequat, el més probable es que sigui la millor solució.

Creieu que aquesta es bona opció? Si es aixi propagueu la idea i doneu-li al like.

creat per: Max      -Gabriel    -Marc  Axel  -Ivan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>