Carnestoltes 2019

 

Com cada any el nostre institut ha celebrat el Carnestoltes amb una festa on els protagonistes han estat les disfresses i els diferents balls que han organitzat les comparses.

A primera hora els diferents grups participants han ultimat els preparatius en les seves tutories, mentre la resta d’alumnat els esperava al pati. Han baixat tots, esmorzat i, finalment, s’ha entrat al gimnàs per celebrar la festa.

Passades les 10, el Rei carnestoltes ha fet el pregó que ha suposat el tret de partida d’una festa que ja s’anava gestant des de feia alguns dies, ja sigui a les hores del pati o a les d’educació física.

Seguidament la festa ha començat amb l’actuació del grup de Funky de l’AEE de l’Institut Gorgs, que ha donat pas al gran concurs de comparses on els diferents grups han fet gala de les seves habilitats i originalitat coreogràfiques. Primer han actuat els “profes” i després les diferents tutories començant per les de primer i acabant per les de quart d’ESO.

Malgrat sempre hi hagi d’haver uns guanyadors, s’ha de dir que tothom s’hi ha esforçat molt i això s’ha vist amb els resultats.

Felicitem als organitzadors, per la feina que significa gestionar tot això, per l’originalitat i varietat de la presentació, però sobretot a totes les comparses i disfresses que han donat vida a la festa.

I ara … a esperar la festa del proper any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>