Punt JIP

piccollage
El nostre institut disposa d’un Punt Jip (Jove, Informa’t i Participa!), un servei d’informació i dinamització dirigit als nostres alumnes d’ESO impulsat per La Direcció del Programa d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

Cada dilluns a l’hora del pati i en el mateix centre els alumnes es poden dirigir a aquest Punt Jip, l’objectiu del qual és fer arribar als joves tota la informació que pugui ser del seu interès i fomentar la participació i l’associacionisme juvenil.
El funcionament del nostre Punt JIP està a càrrec d’un dinamitzador professional, coordinat de forma permanent amb l’equip directiu del col·legi, que atén les consultes dels joves i informa sobre qüestions de temàtica diversa (formació acadèmica, pràctica esportiva, salut, mobilitat estudiantil, etc.) o els informa d’altres recursos que els puguin ser d’utilitat.
Gràcies a aquest servei els nostres alumnes s’informen, participen en tallers i entren en contacte amb altres recursos públics com l’Eix Jove.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>