Els de sisè hem anat al PN de les Capçaleres del Ter i del Freser

Aquesta setmana hem acabat l’activitat de coneixement del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser amb els monitors d’ educació ambiental d’Alt Ter que cada any fan els alumnes de sisè del nostre centre. L’activitat consta de dues parts: un primer dia fem la part pràctica en la que hem fet una excursió fins el naixement del Ter,  i un segon dia fem  la teòrica en la que durant tota una tarda hem  comentat les característiques dels diferents hàbitats observades durant l’excursió i després hem realitzat un taller d’orientació a dins mateix de l’aula degut a la pluja.

És una de les sortides que ens agraden més per la bellesa del paisatge, per l’observació d’isards i  de plantes, per les mesures que prenem al riu i , sobretot,  per la diversió de caminar plegats muntanya amunt. Amb les explicacions de l’Àngels i la Roser hem fet aprenentatges molt importants com saber identificar espècies a partir d’unes fitxes, mesurar la temperatura i l’amplada del riu, reconèixer plantes tòxiques com la tora blava i entendre que la vegetació d’un lloc depèn de factors com l’alçada, la temperatura i la proximitat de l’aigua.

Aquí teniu algunes de les imatges del dia d’excursió:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>