ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR. NOVEMBRE 2018

VINE I PARTICIPA!!!

 

 

Projecte Institut Escola Gornal (3-16 anys)

ENDAVANT, SOM-HI!!!

Aquest curs 2018-2019 iniciem un nou camí, el nostre primer curs com a Institut Escola, ens fa molta il·lusió engegar aquest nou Projecte, és un repte de futur.

La innovació metodològica a les aules amb els Projectes, Espais d’aprenentatge, Grups interactius, Dansa, l’Emprenedoria … són paraules clau del nostre projecte, amb diferents plantejaments d’aprenentatge per adquirir les competències bàsiques que han de contribuir al desenvolupament personal de tots i cadascun dels nostres alumnes.

Educació 360. Educació a temps complet. Volem connectar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu.

 

 

Comiat de 6è. Juny 2018

L’últim dia de classe sempre fem un comiat especial per l’alumnat de 6è. Aquest final curs només hem acomiadat a dos dels nostres alumnes perquè la resta acaben l’etapa de primària però continuen al nostre centre fent 1r d’ESO, ha estat més especial que mai!!!

Sant Jordi

La nostra Biblioteca està preparada per Sant Jordi. Esteu tots i totes convidats a gaudir de les noves adquisicions literàries!!!

Les roses i els dracs que hem fet al Taller:
 

 
 
 

Dia internacional del poble gitano

Divendres 6 d’abril hem participat en les activitats del Dia internacional del poble gitano. Hem gaudit de les actuacions i els tallers organitzats per l’Associació Lacho Bají Calí.

Clica el link i veuràs el vídeo.

Taller de 3D


Entra i clica la foto, veuràs el vídeo!!!
Els alumnes de 6è hem anat a ANADROMES a fer un taller d’impressores 3D. Ens han explicat el procés i el funcionament,  hem fet un disseny i l’hem imprès en 3D.

Carnaval


Dilluns ha arribat el carnestoltes i ens ha donat ordres per cada dia:
DIMARTS: “EL NAS PINTAT”
DIMECRES: “ALGUNA COSA AL CAP”
DIJOUS: “ELS JERSEI DEL REVÉS”
DIVENDRES: “MITJONS BOJOS”

Cantada de Nadales

 

JA TENIM EL VÍDEO, ENTRA I CLICA LA IMATGE!!!
El dimarts 19 de desembre hem anat al Centre Cultural de Bellvitge i Gornal a Cantar les Nadales. Les nostres Nadales es canten i es ballen!!!

 


Educació Infantil 5 anys
La classes d’Educacó Iinfantil… Llegeix més»

Parada de Nadal


Les nenes i nens de 6è han posat la parada de Nadal. Tota l’escola hi ha participat, hem fet arbres, ninots de neu, tions, … Tots els pares i mares han vingut a comprar alguna coseta!!! La recaptació serà per a la sortida de… Llegeix més»

Mur sonor


APS
El 24 de novembre vam inaugurar el mur sonor Contra la violència de gènere.
El grup de dones del Gornal ens va fer l’encàrrec de refer el mur. Aquest treball s’ha fet amb la Fundació Arranz. Primer es van fer uns tallers de P3 a… Llegeix més»

Taller de percussió


Els alumnes de 6è hem anat a L’EMMCA a fer un taller de percussió a càrrec de l’Associació Djumbai per donar a conèixer la cultura i la música africana.