Xerrada per famílies “com aprèn el nostre cervell”

Benvolgudes famílies,
Us informem que hem programat una xerrada pel proper dilluns 25 de març a les 18:30h (menjador d’INF/PRI) titulada “Com aprèn el nostre cervell’. Aquesta té com a finalitat, explicar a les famílies, els processos cognitius que intervenen en l’aprenentatge.
Els processos cognitius que es descriuran es basen en la teoria PASS (Planificació – Atenció – Simultani – Seqüencial) de la intel·ligència (Das, Naglieri & Kirby, 1994). Des d’aquesta teoria s’entén la intel·ligència com un fenomen mental consistent en el processament cerebral de la informació que entra per via visual, auditiva o cinestèsica i s’expressa per via verbal o no verbal.
L’Anna Llenas, especialista de música, psicopedagoga i amb un MÀSTER EN DIAGNÒSTIC I INTERVENCIÓ EN NEUROPSICOPEDAGOGIA serà l’encarregada d’oferir-nos la xerrada. Cal a dir, que aquesta xerrada/formació ja l’han realitzat els docents del centre i s’ha treballat també amb els propis alumnes, per tant, si ho comenteu a casa, sabran de què els hi esteu parlant.
Us encoratgem a aprendre com aprèn el nostre cervell!!