Els ocells de l’entorn

El dimarts 13 d’abril, els grups de 2n i 3r de primària, van fer una sortida per l’entorn proper per conèixer els ocells que ens envolten. La visita va ser dirigida per persones expertes en la matèria. Veure FOTOS

Espais d’aprenentatge P5-1r

Aquest segon trimestre hem continuat amb els espais d’aprenentatge, on els infants de p5-1r han pogut gaudir d’una sèrie d’activitats més lliures i competencials. Hem estrenat l’espai de joc simbòlic al pis de baix, un espai dedicat al jugar a ser. Durant aquest trimestre s’hi han… Llegeix més»

Acondicionem la terrassa

El grup de tercer de primària, per tal de poder realitzar activitats en espais exteriors, d’acord amb les mesures de prevenció de la Covid,  ha realitzat un projecte d’adequació de la terrassa de la primera planta,  per poder portar a terme activitats d’aprenentatge com llegir,… Llegeix més»

Portes obertes

El dissabte 10 d’abril, la població d’Avinyó ha tingut l’oportiunitat de visitar les noves instal·lacions de Secundària de l’IE Barnola d’Avinyó, en una jornada organitzada per l’Ajuntament d’Avinyó amb la col·lacoració de l’Equip Educatiu del centre. 

Article diari ARA

El dissabte 10 d’abril, el diari ARA ha publicat un article sobre repensar el temps d’esbarjo en l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria. En l’article s’esmenta, el projecte pilot de pati que es porta a terme a l’IE Barnola d’Avinyó. Per llegir la notícia, podeu clicar en… Llegeix més»

Jornades esportives

El dimarts i dimecres, 6 i 7 d’abril, l’alumnat d’ESO ha realitzat unes jornades esportives, organitzades pel propi alumnat, en el marc del projecte lliure desenvolupat aquest curs. Han pogut gaudir d’activitats esportives com l’acroioga, el bàsquet, la cursa, el parkour, la gimnàstica i el… Llegeix més»

Els ocells de l’IE Barnola

L’Àlex Mascarell, ha elaborat una làmina dels ocells que tenim a l’IE Barnola. L’encarregat de fer el llistat d’ocells que hi ha pels volts del centre educatiu, ha estat l’expert en la temàtica i President del Grup Ecologista d’Avinyó, en Josep Bujons. Ha estat un… Llegeix més»

Sortides km0

Dijous 25 i divendres 26 de març s’han organitzat diferents sortides, que tenen en compte la normativa Covid, per conèixer i gaudir l’entorn proper.
– Dijous 25 de març:
2n i 3r de primària (Santa Eugènia de Relat).
– Divendres 26 de març:
P3-P4 (Fàbrica del tint)
Llegeix més»

Hàbits saludables

L’alumnat de 1r d’ESO ha exposat avui les micro campanyes de conscienciació sobre hàbits saludables. El pati del centre s’ha convertit  en una fira amb diferents estants que han pogut visitar els i les alumnes de 4t, 5è, 6è, 2n d’ESO i les famílies.
Veure fotos:… Llegeix més»

Projecte de 4t

L’alumnat de 4t es va plantejar el següent repte:
Si és cert que les nostres extremitats estan connectades al cervell i així les podem moure, com és que hi ha pròtesis que també es mouen? Estan connectades al cervell?
Seria possible que nosaltres acabéssim creant un prototip… Llegeix més»

Entrevista Montse Oller

L’alumnat de Secundària ha entrevistat aquest mes de març  la Montse Oller, mare d’una alumna d’ESO i treballadora de la residència la Ginesta. Podeu veure el contingut de l’entrevista en el següent article: Entrevista Montse Oller

Projecte P3-P4 (grup vermell)

Els nens i les nenes de la Classe Vermella ens vam preguntar a l’inici de curs “Per què els porcs senglars i els cabirols travessen la carretera quan passen els cotxes?, iniciant un projecte que ens ha durat fins al març i que hem après… Llegeix més»

Sol·licitud de preinscripció

A continuació, els enllaços per realitzar la preinscripció en línia pel curs 21-22.
Educació infantil (3-6 anys): https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/inici/
Educació primària (6-12 anys): https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/primaria/inici/
Educació secundària (12-16 anys): https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/inici/
Guia d’ajuda: https://preinscripcio.gencat.cat/web/.content/ajuda/guia-preinscripcio.pdf
Presentació de documentació: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/informat/prepara-documentacio/
 

Formació docent

A partir d’aquest 2n trimestre, el claustre docent de l’IE Barnola, hem iniciat una formació anomenada, carnet comptencial 3-16.
Formar-se en un mateix centre educatiu dels 3-16 anys, amb un projecte ben articulat, hauria d’afavorir una millor transició entre les diferents etapes educatives.
Pretenem treballar amb l’avaluació… Llegeix més»

Setmana per la igualtat de gènere

En col·laboració amb l’Ajuntament d’Avinyó, des de l’IE Barnola, s’han portat a terme les següents activitats, enguany relacionant Esport i Gènere:
El treball desenvolupat s’ha focalitzat en 2 eixos. Un eix pràctic, per jugar i participar en jocs/esports que fomentin valors de cooperació i coeducació i… Llegeix més»